Onze medewerkers

Medewerkers
Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen dat werken bij Humanitas DMH boeiend en belangrijk is. Maar wat vinden onze medewerkers er eigenlijk zelf van? Maak kennis met je potentiële collega’s. Klik hier.

Leerlingen en stagiaires

Humanitas DMH heeft regelmatig leerplaatsen voor BBL-ers als stageplaatsen voor BOL-ers. Studenten worden in het team persoonlijk begeleid in hun leerproces door een deskundige werkbegeleider. Wij verwachten van jou een actieve en lerende houding.

We hebben met name opleidingsplaatsen voor de opleidingen Maatschappelijke Zorg, Sociaal Pedagogische Hulp Verlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

De arbeidsvoorwaarden voor BBL-ers zijn vast gelegd in de CAO Gehandicaptenzorg. Stagiaires krijgen op basis van de CAO Gehandicaptenzorg een stagevergoeding.

Klik op Vacatures om te kijken of er leerplaatsen voor BBL-ers beschikbaar zijn.

Vrijwilligers
Samen een wandeling maken. Samen koken en eten. Klussen, winkelen, sporten. Of gewoon een beetje kletsen bij de koffie. Als vrijwilliger van Humanitas DMH kun je veel betekenen voor onze cliënten. En dat hoeft je niet eens zo heel veel tijd te kosten: één à twee uur per week is vaak al voldoende om net dat beetje extra te bieden. Ervaring is niet nodig; enthousiasme wel. Interesse?

Stuur ons een email via: vrijwilligers.coordinatoren@humanitas-dmh.nl